Algemene Voorwaarden


Algemene Voorwaarden

1. Uw veiligheid en welzijn staat bij ons voorop. Wij kunnen hierom een behandeling weigeren.

  1. De minimale leeftijd voor een behandeling is 18 jaar.
  2. Voor er een behandeling wordt uitgevoerd moet er getekend worden voor akkoord.
  3. Wij geven geen geld terug. Indien een behandeling niet het gewenste resultaat heeft kunt u dit binnen 2 weken bij ons melden. Vaak is het zo dat het product, bijvoorbeeld de botox nog in moet werken of de werking en het effect daarvan zich nog moet settelen. Desalniettemin kan het gewensd zijn dat u voor een controlebehandeling bij ons terug komt. Binnen 3 weken zien wij u dan graag terug. Indien u zich later meldt of u kunt niet bij de controlebehandeling aanwezig zijn, dan vervalt de service. U kunt dan uiteraard later alsnog een nieuwe reguliere afspraak in laten plannen als vervolgbehandeling. Hier zullen wel kosten aan verbonden zijn.
  4. Voor alleen een consult waar wij u uitgebreid informatie geven, al uw vragen beantwoorden en een behandelplan voor u opstellen, rekenen wij een aanbetaling van 50,-. Indien u besluit om de behandeling bij ons te ondergaan zullen wij deze 50,- in mindering brengen op het totaalbedrag van de behandeling.
  5. Afzeggen. Het kan helaas gebeuren dat u niet (op tijd) aanwezig kunt zijn voor uw afspraak. Natuurlijk begrijpen wij dat en kunnen wij mits u dit minimaal 24 uur van tevoren meldt (in de weekenden geldt vrijdag afmelden indien u maandag een afspraak hebt). Een afspraak voor een consult moet dus minimaal 24 uur van tevoren worden afgemeld. Indien dit niet gebeurd zijn wij genoodzaakt 50,- in rekening te brengen.
  6. Wij vinden kinderen erg leuk maar vragen u deze niet mee te nemen naar uw afspraak.
    8. Ook huisdieren vinden wij leuk echter i.v.m. hygiƫne vragen wij u om deze niet mee te nemen naar uw afspraak.
  7. Wij werken helaas niet met betalen op factuur. U kunt bij ons pinnen, ter plekke overmaken via de bankrekening of contant afrekenen. Wij prefereren bankbetalingen.
;