Dokter Isabella

Cosmetisch Arts KNMG

Dokter Isabella
  • Meer dan 10 jaar ervaring!
  • Een van de meest bekende cosmetisch artsen van (Noord)Nederland
  • Haar beroep is haar grootste liefde en passie!
  • Hoofdlocaties: Leeuwarden, Zwolle, Houten, Enkhuizen, Stadskanaal, Hoogeveen
  • Meerdere nevenlocaties!
  • Staat onder clienten bekend als ‘Lieve arts die goed luistert naar wat je wilt’

‘Het vak van de cosmetische en esthetische geneeskunde is mijn leven, mijn liefde en mijn passie…’ iedereen die Dokter Isabella kent weet dat haar beroep haar grootste passie is. Met bijna 10 jaar ervaring, is Dokter Isabella een van de bekendste en meest ervaren cosmetisch artsen van Nederland.

Zij heeft met veel van Nederlands grootste namen samengewerkt en in diverse grote en bekende privé klinieken ervaring opgedaan.

‘Ik heb het geleerd en samengewerkt met de grootste namen van Nederland in dit vak.’

Dokter Isabella heeft er voor gekozen om haar expertise exclusief te houden bij Injectable behandelingen. ‘Het kost meerdere jaren en duizenden behandelingen om echt goed ervaring op te doen. Pas daarna kun je echt beginnen met toveren!’

Cosmetische geneeskunde is een zeer serieus vak binnen de geneeskunde, ook al wordt het helaas vaak niet zo gezien. Daarom is het belangrijk om allereerst arts te zijn en daarnaast ook goed opgeleid binnen het vakgebied. Nederland is uniek hierin omdat Nederland als eerste land in Europa een specialistische opleiding tot cosmetisch arts heeft opgezet. Dr Isabella is trots om te mogen zeggen dat zij de eerste generatie artsen is geweest die aan die opleiding hebben mogen meedoen.

Dokter Isabella heeft eerst Farmacie gestudeerd aan de Rijks Universiteit Groningen en deze tevens afgerond in 2006 alvorens ze in 2009 haar studie Geneeskunde aan dezelfde universiteit heeft afgerond. Plastische Chirurgie, Dermatologie en Psychiatrie hebben allemaal aan haar ervaring als arts bijgedragen toen ze in 2012 verliefd werd op de cosmetische en esthetische geneeskunde.

Ik blijf altijd maar herhalen dat je dit doet omdat je zo lang mogelijk jezelf wilt blijven! Omdat je graag wilt dat je vakantiefoto’s ieder jaar weer dezelfde persoon laten zien en niet iemand die er steeds meer vermoeid uit begint te zien.

Maak direct een afspraak voor een behandeling.

;